Gaasiballooni täitmine
- pritsu
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
Re: Gaasiballooni täitmine
17.01.2026 10:16
paljudel komposiitballoonidel pole andurit vaja paned valguse ballooni taha ja ta paistab läbi,
mõned küll räägivad et autokütuse gaas on mustem , ei tea mul on filter vahel ei ole probleeme olnud aga külmakindel on ta küllläbikülmunud masinas -11 kraadi gaasipliit töötas probleemideta
mõned küll räägivad et autokütuse gaas on mustem , ei tea mul on filter vahel ei ole probleeme olnud aga külmakindel on ta küllläbikülmunud masinas -11 kraadi gaasipliit töötas probleemideta
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Navigator
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- pritsu
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
- pritsu
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
17.01.2026 10:32
lasnamäel betooni tänaval , kui ma õieti mäletanon tankla ka gaasitankla kus vahetatakse ja täidetakse ka seal teatud teenustasu eest täidetakse aga parem on osta 200 300 euro eest täidetav balloon miks maksta 100 % gaasi hinnast täitmise eest ja see täitmine on ka nii et , kui LPG ballooni võib täita 80% ballooni mahust aga kui osta töidetud balloon või lasta täita siis see balloon kestab 30 % vähem aega , kui ujukiga balloon , mis laseb ballooni täita täpselt 80% ma arvan et vastus on üks , pettus , sama taara aga vähem gaasi pannakse sisse. täimisel sisse , kui see täimine on kuradi kallis
- pritsu
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
17.01.2026 10:44
kõige lihtsam ja ka ohutum , kui on ujukiga täidetav balloon ja sertifikaat kaasas , siis tanklas täidat külma kõhuga , ja pole probleeme mõni küll vaatab ja on ka küsima tuldud , või keelama , viskad paberi ette ja kogu lugu jäävad ära kõik probleemid ühendustega kõik töötab . lihtsam on kindlam
- Ivar Kalev
-
- Pole saidil
- Moderaator
-
17.01.2026 14:47Gaasipliit töötab aga küte kustub juba varem.paljudel komposiitballoonidel pole andurit vaja paned valguse ballooni taha ja ta paistab läbi,
Klubi Eesti Karavan liige nr 652
- Ivar Kalev
-
- Pole saidil
- Moderaator
-
17.01.2026 16:53Jah, pigem vajalik, kui tahad miinuskraadidega gaasi ka kütteks kasutada - kuna küttesüsteem kasutab tööks rohkem gaasi, siis LPG gaasiga täidetud balloonist ei jõua gaas pakasega mingist hetkest enam tööks aurustuda. Seda saad aru, kui avastad, et gaasiküte hakkab ennast välja lülitama. Visuaalsel vaatlusel näed ka, et balloonid on härmas.Vot seda tahakski teistelt ka teada, et kas see soojustamine ja kütmine on vajalik? Kui plastpaak on kõhu all siis ei soojenda seda ju miski.
Seega, soojustamine ning sooja gaasikambri tekitamine on eluliselt hädavajalik.
Klubi Eesti Karavan liige nr 652
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
17.01.2026 18:00
LPG-ga tuleb jälgida, et talveks oleks tangitud talvine gaas. Veidi on külmakindlam. Meil auto sellega, aga selles on aurustaja ja põleb mühinal, mootoris.
Üldiselt on see korduv teema.
Üldiselt on see korduv teema.
Raivo Koppel
729
729
- toto
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Moderaatorid: Ivar Kalev