Mis te selle kujundusega olete teinud?
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Re: Mis te selle kujundusega olete teinud?
14.12.2023 00:05Loodan et keegi kogemata sellise asjaga hakkama sai ja ei olnud mõeldud avaldamiseks.
Priit Peljo
Klubi Eesti Karavan liige 748
Tel 53315713
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
14.12.2023 00:12Priit Peljo
Tel 53315713
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Egert
-
- Pole saidil
- Noor foorumlane
-
14.12.2023 09:30 - 14.12.2023 09:31See peaks olema 99% kasutajate jaoks nähtamatu.
northcentralcardinals.com/sports/womens-soccer/roster/lisa-link/1903
- olevtoom
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
14.12.2023 12:05 - 14.12.2023 20:36Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Pikk
-
- Pole saidil
- Vana tegija
-
- WoWa
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
15.12.2023 00:38Imelik jah et see nupuke seal nähtav on kõigile.Mida teeb ülareas "Lisa Link" ?
See peaks olema 99% kasutajate jaoks nähtamatu.
northcentralcardinals.com/sports/womens-soccer/roster/lisa-link/1903
Eeldan et vajutasin õiget nuppu et faili lisada, prilliklaasid puhastamata ja uuendamata.
Priit Peljo
Tel 53315713
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
19.12.2023 22:12Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.12.2023 13:49Ma lisan ka siia kujunduse teema väliselt, loodan et postitust ei kustutata, paar rida.Ja tundub et lisaks kujunduse jamale kustutatakse ka aktiivselt postitusi mis mõnele tegelasele ei meeldi.
2 minu postitust on kustutatud. Miks? Seda ma ei tea, võibolla ei peagi teadma.
Peale kustutatud postitust sain e-kirja, seal ka kirjas selline lõik "Foorumi postituse eest on meil õigus esitada Sinu vastu hagi kohtusse. Seda nimetatakse laimuks ja mainekahju tekitamiseks ilma fakte kontrollimata, kommentaare küsimata. Me ei sooviks seda teha, kuid oleme selleks valmis. Ootan Sinu poolt avalikku vabandust ja postituse ümberlükkamist. Lisaselgituste andmiseks ootan Sinu kõnet.".
Ma nüüd siis ootan et mis saab, "saatsin nad pikalt", et miks nad ise ei taha avalikult seletada ja infot jagada. Minu elus esimene kogemus see oleks et minu vastu esitatakse kohtusse hagi.
Tegelikult ei ole see üldse minu probleem ja mure, mina elan rahulikult edasi. Kes tundis end või tunnebend siiani halvasti, siis see on tema enda probleem ja mure millega ta peab tegelema.
Teema väliselt veel et oskaksin soovitada psühholoogi, kelle juures ma ise käin ja teen häid edusamme.
Priit Peljo
Tel 53315713
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.12.2023 14:01Priit Peljo
Tel 53315713
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.12.2023 15:37 - 22.12.2023 15:38Proovin siis ära, mis ime on mehed riidu ajanud. Laadin faili:
Kena köik.
Mida ma valesti tegin, et kõik õnnestus
729
- meelis
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.12.2023 16:06 - 22.12.2023 16:07Nii ta on. Kustutatakse. Olles algset teemat näinud, arvan et kohtusekretär saadab selle hagi tooja ilmselt lihtsalt kukele. Aga kuna ma ise hagidega ei tegele, siis kindlalt väita ei julge. Samas screenshoti põhjal paistab justkui lühike vaidlus.
Kui see kustutaja arvab, et niimoodi saab asju klaarida, siis ta tegelikult eksib. Mainet saab küll rikkuda. Maine parandamine on oluliselt aeganõudvam kui rikkumine.
Normaalsed inimesed üritavad eriarvamusi ära lahendada.
Lisaks firma mainele rikutakse niimoodi ka foorumi mainet. Siis tekkib oht, et jääbki kitsa seltskonna klubi jututoaks.
- Imre
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.12.2023 19:10
Klubi Eesti Karavan liige nr. 670; 999
- Telgivai
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.12.2023 19:43Miks on telefoni vaates näha kes on teema algatanud ja millal on teem algatatud ?
Aga miks pole näha kes on viimane postitaja ja millal on viimane postitus tehtud ?
Ise peaks seda viimase postituse infot olulisemaks kui esimese postituse infot.
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.12.2023 22:37 - 22.12.2023 22:44Annan teada, et viimase postituse tegin nüüd mina ja sinu tänane 19:43 postitus ei ole enam viimane.Küsiks ehk nii
Miks on telefoni vaates näha kes on teema algatanud ja millal on teem algatatud ?
Aga miks pole näha kes on viimane postitaja ja millal on viimane postitus tehtud ?
Ise peaks seda viimase postituse infot olulisemaks kui esimese postituse infot.
729
- Illar
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
24.12.2023 13:31 - 24.12.2023 13:34Kas seda foorumit haldavad mingid "kõrgemad jõud", kes ei vaevu vastama lihtsatele esitatud küsimustele a´la: kes ja miks selle kujundusliku kataklüsmi korraldas?
Kes kustutavad postitusi ja kes postitajaid kohtusse kaebavad?
Mõni moderaator või administraator... Auu, on kuskil keegi?
Klubi Eesti Karavan liige nr. 700
Illar Algma
EuraMobil 2004
Tel: 5072560
Tallinn, Kristiine.
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
24.12.2023 14:26Head kõigile kes julgevad avalikult rääkida ja arutleda, teistele soovin et päkapikud või jõuluvana jne tooks midagi head vaimule...
Ilusaid pühi meie perelt KÕIGILE !
Priit Peljo
Tel 53315713
- eavp
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
24.12.2023 21:37Tahaks avalikult näha neid "meie" taha peituvaid ja ähvardavaid foorumit haldavaid tegelasi siin ennast tutvustamas.Ma lisan ka siia kujunduse teema väliselt, loodan et postitust ei kustutata, paar rida.Ja tundub et lisaks kujunduse jamale kustutatakse ka aktiivselt postitusi mis mõnele tegelasele ei meeldi.
2 minu postitust on kustutatud. Miks? Seda ma ei tea, võibolla ei peagi teadma.
Peale kustutatud postitust sain e-kirja, seal ka kirjas selline lõik "Foorumi postituse eest on meil õigus esitada Sinu vastu hagi kohtusse. Seda nimetatakse laimuks ja mainekahju tekitamiseks ilma fakte kontrollimata, kommentaare küsimata. Me ei sooviks seda teha, kuid oleme selleks valmis. Ootan Sinu poolt avalikku vabandust ja postituse ümberlükkamist. Lisaselgituste andmiseks ootan Sinu kõnet.".
Ma nüüd siis ootan et mis saab, "saatsin nad pikalt", et miks nad ise ei taha avalikult seletada ja infot jagada. Minu elus esimene kogemus see oleks et minu vastu esitatakse kohtusse hagi.
Tegelikult ei ole see üldse minu probleem ja mure, mina elan rahulikult edasi. Kes tundis end või tunnebend siiani halvasti, siis see on tema enda probleem ja mure millega ta peab tegelema.
Teema väliselt veel et oskaksin soovitada psühholoogi, kelle juures ma ise käin ja teen häid edusamme.
Minul on oma postitusest ekraanipilt salvestatud ja hoiatan, et postituse kustutamisel võtan käsile vastavad meetmed. Kuna siinsetel haldavatel tegelastel puudub isikuandmete töötlemise luba, siis soovitan edasi tagajärgede osas mõelda oma peaga, seltsimehed kohtuga ähvardajad. Häid jõulupühi soovib hiline jõululapsuke!
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
02.01.2024 00:58Priit Peljo
Tel 53315713
- dodge
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-