Tühja sellest emotsiooni maandamisest, tolku võiks ka olla teemast.
Kuna ma vastust ei saanud oma küsimusele tänapäevaste masinate kohta, siis ajasin laiskuse kerest ja läksin õue pilte tegema oma 30 ja peale aasta vanusest tegelasest. Vee äravoole leidsin seal kolm: köök, vannitoa kraanikauss, dushi alus.
Kuna lapsepõlves tuli kümmekond aastat tööta santehnikuna(arvuti värk oli kättesaamatu mulle), siis minul jäi asja uurides õhku küsimus: kas uuematel matkamajadel on miskit teistmoodi? No ei leidnud mina klassikalist "haisulukku" mida täita? Arvo pandud pumbale leidsin töö ja leivateenimise võimaluse, aga palun seletust, et kus ja mis saab külmuda? Fotodel siis... dushi alusest võin eraldi tasu eest pildi teha...tegelikult olen teinud, haisulukku seal pole.
Teeks äkki kambaga asja selgeks, vastupidiselt hr. Peljo arvamusele, ei alusta suurt keegi nullist, kõigil on mingit laadi kokkupuude asjadega, mis on esindatud ratastega majas.
Tihti selgub vaidlustes tõde, kui on argumenteeritud vaidlused, isiklik rünnak ei vii kuskile tavaliselt.
Kui moderaatori jaoks otsekohesus võrdub halvustamisega, kas ikka on õige amet?
Lugupidamisega
Alex
Ehk jätkuvalt palun fotosi tänapäevasest värgist. Muidu tekib taas vaidlus, kus kõigil on õigus. Peale olukorra nägemist saaks ehk keegi ka vastavalt ajastule õiget nõu anda, muidu on lihtsalt tühi vaht ja selgitamine"kellevanemvendonsuurem"
Ja isiklikult minu hinnangul, on see kummikork ainus "haisulukk". Heameelega ootan selle väite põhjendatud ümberlükkamist, aitäh!
Eraldi Totole ja ka teistele: minu fotodel pole ühtegi "haisulukku", on vaid kaks äravoolu kraanikaussidest.