Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Esiteks peaks selgeks saama mis vahemikus antenn töötab ja siis lähed nn maailmakaardile ja vaatad, kas selle sagedusega maid on olemas. Eestis on digilevis mõned vabad kanalid ka olemas, nii et soetad kas digiboxi(või arvutile USB-pulgaga TV) või DVB-x toetava teleka, päris paljudes kohtades piisab ka nn toaantenni olemasolust, et pilt ette saada. Aga jah, enne oleks vaja selgeks saada, mis antenniga tegu ja mida ja kus sa vaadata soovid.Hundu615 kirjutas: Võibolla pole õiges teemas,aga tekkis küsimus,kas selle antenniga mis neil vanadel matkakatel kappides on( pika alumiinium toru otsas,pead ülesse tõukama ) kas nendega üldse on veel midagi teha,või on mõistlik minema korjata?
Kui ma oskaks Saksa keelt, siis ma oleks juba ammu pannud panni katusele. See üle interneti teema on nii ja naa, kord pole netti ja kord pole mahtu, panniga(mõnel maal ka "tavaantenniga") seda teemat pole. Tänu sellistele ebamugavustele oleme telekast üldse loobunud, on küll kaasas aga seinale satub üliharva. Kiiremad vaatamised oleme 13" tahvlist ära vaadanud.Hundu615 kirjutas: Ma panin nutiteleka sisse,mõtlesin kas seda vana asja vaja kaasas vedada,kuna vaatan enamast interneti kaudu.
See satelliit jääb soojades maades kaugeks ja seal kus seda näha on, on üldjuhul nett ka normaalne. Ise Eesti kanalitest puudust ei tunne, pigem film, sport aga need on ametliku kaardiga suht kallid või on mingeid X pakette turule tulnud, kus midagi normaalse raha eest ka saab?Urmas 688 kirjutas: Tere,
Kirjutasin sellest teemast siin samas rubriigis Autocamper nime all 29.11.2020.