Horvaatia 2010

Horvaatia 2010

17.08.2010 22:06 - 17.08.2010 22:08
#1
Meie selle aastane Horvaatia trip sai ka taas kahjuks läbi ja jõudsime nädalavahetusel koju. Seekord sai oldud nats üle kolme nädala.
Üritasime rõhku panna saartele - käisime Cresil, Krkil, Pagil ja Kornati rahvuspargi saarestikus Zadari lähedal.

Lühikokkuvõttekks võib öelda, et saared on kõvasti üle turmististatud ja oodatud privaatsust me sealt kahjuks ei leidnud. Tihti pidime kämpades kuulma vaid ühte sõna - Full.
Seega pidime saartes natukene pettuma ja võtma kuskilt maalt suuna siiski rannikule, kus kämpinguid rohkem ja kohtadega pole probleeme.

Võrreldes eelmise aastaga oli turismi oluliselt rohkem, tundub, et masu on taandumas ja rahavs taas reisib.

Üldkokkuvõte oli siiski positiivne ja kui õhtud pikemaks lähevad ja suvine reisihooaeg mööda saab, siis plaanin ka pikemaid kirjutisi siin avaldada:P

Seniks kõigile veel päikest ja võtke suvelt ja "kuudilt" viimast.

Elu, nigu ernes ju :P
Viimati muutis: 17.08.2010 22:08 ford.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Re:Horvaatia 2010

18.08.2010 12:13
#2
Meie viimane kogemus Horvaatiast jääb möödunud augusti lõppu, mil Kreekasse sõites veetsime kaks nädalat Horvaatias. Ülerahvastatust kogesime juba Trogiri lähedal kämpis, kus mahtusime napilt parklasse. Pikem peatus oli planeeritud Hvari saarel, kus broneerisin varakult nädalaks kämpi sobiva koha. Kohale sõites poleks ilmselt jutule saanud. Privaatsust saime tunda alles Albaanias ja Kreekas. Juulis ja augustis tuleb ülerahvastatusega arvestada. Sel aastal jäi puhkus ka juulisse ja augustisse, ning seepärast broneerisin kõik kämpid Ðveitsis ja Itaalias, kus peatusime üle kolme päeva. Tagasi vaadates oli see mõistlik tegu.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Re:Horvaatia 2010

18.08.2010 14:31
#3
Huvitav eelmisel aastal me seda ei kogenud eriti kuskil, igal pool kämpades saime sellise "tagumised rattad vees" variandi ehk siis täiesti mere äärde - ruumi oli kõikjal külluses.
Kohalikud ka kurtsid, et turism on kokku kuivanud kriisi ajal. Tänavu oli aga elu taas täies hoos ja seega ka probleeme rohkem.

Albaanias ei olnud jah ööbimisega probleeme, seal pargi, kus tahad. Kreekas oli nii ja naa.... Käisime seal mõned suved tagasi.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Re:Horvaatia 2010

19.08.2010 08:22
#4
Kus te Pagis peatusite?

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev