Prantsusmaa

  • pompei79
  • pompei79 avatar Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja

Prantsusmaa

25.07.2009 21:02
#1
Tere kõigile matkaauto omanikele ja muidu huvilistele! Olen teie foorumit aeg-ajalt käinud lugemas, kuid pole senini end liikmeks registreerunud. Olen Itaalias elav eestlanna ning matkaautode huviline. Mul oma autot küll veel ei ole, kuid on plaanis selline ost tulevikus ette võtta. Seniks aga pean leppima rendiautodega.
Siia tahtsin aga postitada lingi enda blogile, kus kirjutan hetkel ühte reisikirja Prantsusmaa reisist juulis 2009. Reis sai teoks matkaautoga ning võib seetõttu ka siinsetele lugejatele huvi pakkuda.
Esimene peatükk on siin:
mnjahhi-mnjahhitamised.blogspot.com/2009/07/reisimuljeid-prantsusmaast.html

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Re:Prantsusmaa

07.08.2009 11:11
#2
Olen huviga jälginud seda blogi ja arvan, et matkaautodega reisijad saavad Prantsusmaale minekuks päris häid mõtteid. Tavalselt kipuvad kõik eelkõige lõunarannikule mere äärde ja sisemaised pärlid jäävad avastamata. Eks see vist on meie laiuskraadi inimesel veres, et tahaks sooja ja päikestB)
Loodan, et loo autor ei pahanda, kui riputasin omavoliliselt selle blogi aadressi ka linkide alla, et oleks mugav seda vajadusel ülesse leida;)

Aga ootame huviga täiendust ja kindlasti oleks pompei79-l jagada ka häid soovitusi Itaaliasse minejatele:P

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

  • pompei79
  • pompei79 avatar Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja

Re: Re:Prantsusmaa

08.08.2009 17:45
#3
Sain eile hakkama seitsmenda peatükiga ning kõige lõppu kirjutan kindlasti ka sellest, kui palju raha millegi peale kulus. Idee reisiplaani korraldamiseks sain itaallastest matkaautoga reisijate päevikuid lugedes. Kui kellegil on aga küsimusi Prantsusmaa reisi kohta või üldse matkaautoga reisimisest Itaalias (matkaautoga olen ise reisinud Toskaana, Umbria ja Lazio maakondades, aga võin alati ka itaallaste foorumist lisa küsida, kui peaks mõni keerulisem küsimus tekkima), siis need küsimused on teretulnud! Olen ise teie foorumit pikalt jälginud ja mul on hea meel, kui saan kasvõi väikese panuse eestikeelsesse foorumisse panna :-) Päikest teile kõigile.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev