Horvaatia, Krk, kämping Glavotok

Horvaatia, Krk, kämping Glavotok

16.07.2013 15:56
#1
Kuna reisil ei broneerinud kämpingukohti ja Krk saarel Njivice kämpingus oli ainult üks koht kusgil äärealal absoluutselt varjuta kohas, siis liikusime edasi ja jõudsime Cresi saare vastas asuvasse Glavotok kämpingusse. Oli kolm vaba kohta jagada, meie, kahe Prantsuse mootorratturi ja Saksa pisibussi pere vahel.
Erilist varju ei olnud ka seal - uuemad, mäenõlvale rajatud kohad, väikeste, veel noorte puude varjus, aga ajas asja ära. Naabriteks Tšehhi pere püsivas järelhaagise kohas ja mõned paadid kärudel.
Kui hommikune eemalt minizoost kostev eesli kaeblik hääl ja ritsikad välja arvata oli rahulik ja vaikne. Sadakond meetrit eemal, mere ääres oli ikka sagimist küll. Üldse enamus rahvast pikaajalise olijad haagissuvilates ja majakestes, kitsalt koos. Kõikjal kruus ja kiviklibu... Samas rannal polnud viga, kena vaade Cresi saarele ja kaugemale rannikule. Üks söögikoht, väike poeke ja puuviljalett. Sooja veega pesemine zetoonidega ca 10 minutit - 2 kunat. Samas keemilise WC tühjendamine ja pesu uue WC poti ääres ja sooja veega, selle eest raha ei küsitud. Elektri ühendamiseks elektrikapi avamist pidi ootama ja meelde tuletama, mille peale vabandati sügavalt. Lähedal väike küla aga muud vaadata ei olnud peale kena looduse. Jalgrattaga liikumiseks natuke mägine ja kitsad teed.
FIAT SEA P200 `2007
Klubiline 644

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev