2din multimeediakeskus seisu ajal

2din multimeediakeskus seisu ajal

28.06.2019 13:31 - 28.06.2019 13:32
#1
Tere

kuna vana ja väike (1din) automakk lõpetas töötamise, siis tuli osta uus - suure ekraaniga multimeediakeskus (2din). Sellega kaasnes aga selline ebameeldiv omadus, et süüde väljas (ehk siis seisu ajal) enam ei tööta - nii kui süüde välja, lülitab ka seadme välja. Audiocity paigaldusest öeldi, et 2din makid tarbivad teinekord ka välja lülitatuna palju energiat, seetõttu ei soovitatud seda selliselt ühendada, et ka seisu ajal töötaks. On keegi ikkagi mingi lahenduse välja töötanud, et ka seisu ajal saaks musooni ja muid multimeedia hüvesid nautida? Nupuga lisatoide või midagi taolist..
Viimati muutis: 28.06.2019 13:32 Alfons.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: 2din multimeediakeskus seisu ajal

28.06.2019 13:58
#2
Mul on selleks armatuurile toodud lisanupp toite juhtme vahele. Sellest piisab.
Lisaks soovitan tuua aku pinge mõõtmiseks armatuurile voltmeeter, siis tead õigel ajal akut laadida. Selline maksab ebays umbes 1 €.

Klubi Eesti Karavan liige nr 652

Lisatud failid:

Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Alfons

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: 2din multimeediakeskus seisu ajal

30.06.2019 21:10
#3
Tere
Kui juba tegemiseks läheb tee asi endale mugavaks. Võta raadio toide kahest kohast, üks ots mootori akult ja teine elamuosa akult. Vahele pane relee nii, et auto käivitamisel tuleb raadiole toide kohe otse auto akult ja kui süüde väljas siis tuleb toide elamuosa akult. Lisaks sellele pane autoelamult tuleva toite ahelasse lüliti kuskile elamuosa lülitite/näidikute juurde, siis pole raadio sisse-väljalülimiseks vaja ette kabiini ronida... ja ka mingit lisavoltmeetrit pole vaja sest sellisel puhul seisu ajal auto akut raadioga ei koormata. Minul nii tehtud ja väga mugav.

Tervitades
Autocamper team
Urmas 5100717
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Priit Peljo

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev