Koostöö - Metsaluige Turismitaluga Pärnumaal

Koostöö - Metsaluige Turismitaluga Pärnumaal

17.06.2020 12:07 - 17.06.2020 12:51
#1
Klubi Eesti Karavan on sõlminud koostöölepingu Pärnumaal asuva vastavatud Metsaluige kämpingu ja karavanpargiga (link www.metsaluige.ee )
Klubiliikmetele kehtib karavaniga peatumisel hinnasoodustus -10%. Klubiliikmetele mõeldud soodustuse saamiseks tuleb teenusepakkujale esitada Klubi Eesti Karavan liikmekaart.

Metsaluige kämping asub Tallinn – Riia trassi lähedal, otse Kabli küla külje all. Paarisaja meetri kaugusel on liivane mererand ja teisel pool männimets.
Karavaniplats asub otse rookatusega suure palkmaja taga. Olgu etteruttavalt lisatud, et selles majas avatakse 2021. kevad ka söögikoht.
Avaras murukattega karavanplatsil jätkub ruumi ca 40-le karavanile. Uues olme- ja pesuhoones on 9 dusiruumi ja 9 tualettruumi, lisaks 2 täisautomaatset pesumasinat ning kuivatit. Eraldi on invatualett, millele on ligipääs ratastoolis liikujale.
Lastele on mänguala liivakasti, mängumaja ja kiikedega. Karavanita puhkajatele pakutakse majutust 2-4-kohalistes kämpingmajakestes ning palkpuhkemajades.
Rentida saab koha peal kasutamiseks kümblustünne ja grllimistarvikuid.
Karavanidele on olemas elektrivarustus, joogivee tankimine, kaasaegsed pesemisvõimalused ja tualetid ning väliköök. Lisatasu eest pesumasinate ja –kuivatite kasutus.

Aadress:
Kabli küla, Häädemeeste vald, Pärnumaal,
200m enne Lepanina Hotelli.

GPS koordinaadid:

N 57.992629
E 24.422642

Google Map otsing:
Metsaluige camping
(Kabli, Pärnu maakond).

Tel. 5333 5799
info@metsaluige.ee




Metsaluige AVAMISPAKKUMINE
Mõned Klubi Eesti Karavan liikmeid käisid juba Metsaluigel külas ja jäid ka kenasti pildile. Aga selleks, et kõik leiaks tee Metsaluige kämpingusse, on meil spetsiaalne AVAMISPAKKUMINE - ainult juuni lõpuni (19.-30.06) -15% kõikidest karavanide ja majutusteenuste hindadest. See avamispakkumine kehtib Klubi Eesti Karavan liikmete ja ka nende sõpradele – majutust broneerides tuleb öelda, et oled Klubi Eesti Karavan sõber ning saadki -15% allahindlust.



NB!
Infoks, et ca nädala pärast leiab www.metsaluige.ee kodulehelt rohkem infot, hetkel
seal vaid kiirkorras üles pandud hinnainfo.





Lisatud failid:

Viimati muutis: 17.06.2020 12:51 Eesti Karavan.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev