Linde - AGA Uued hinnad 1. maist 2022.

Linde - AGA Uued hinnad 1. maist 2022.

24.04.2022 19:30
#1
Infoks, et vahetage tühjad balloonid enne 1. maid.
"Meie soov on pakkuda Teile jätkuvalt kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, kuid tulenevalt kasvanud tootmiskuludest, oleme sunnitud tõstma jaemüügi hinnakirja hindu ligikaudu 10%. Uued hinnad jõustuvad 1. maist 2022. "

 

"Hea klient, 


Olukord maailmas on hetkel keeruline. Käimasolevad sündmused on mõjutanud nii inimeste turvalisust kui ka stabiilsust erinevatel turgudel. 

Viimasel ajal palju kajastust saanud hinnatõus energiaturul on käesolevate sündmuste valguses ainult hoogustunud. Ka meie ettevõte ei ole jäänud nendest muutustest puutumata. Energiahindade märgatav tõus on toonud kaasa meie sisendhindade kallinemise ning tootmisega seotud kulude suurenemise.  

Õhugaaside tootmiskuludest moodustab üle 70% elektrienergia ja paraku ei ole sellel turul näha alanemise märke. Samuti on süsihappegaas, mida toodame maagaasi töötlemise kõrvalproduktina ning vedelgaas (propaan), kui nafta ümbertöötlemise tulem, seotud muutustega kütuste maailmaturul. Keerulisemaks on muutumas mitmete gaaside kättesaadavus (heelium, külmained, väärisgaasid), millega kaasneb kahjuks ka hindade tõus. Lisaks eelnevale on toimunud kütusehindade tõus, mille mõju nii ballooni- kui mahutigaaside transpordile on märgatav. 

Meie soov on pakkuda Teile jätkuvalt kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, kuid tulenevalt kasvanud tootmiskuludest, oleme sunnitud tõstma jaemüügi hinnakirja hindu ligikaudu 10%. Uued hinnad jõustuvad 1. maist 2022. 

Palume Teilt mõistvat suhtumist ning loodame, et koos suudame astuda vastu praegustele keerulistele oludele. 

Oleme avatud küsimuste ja tagasiside osas.  

Parimate soovidega 

Teie Linde Gas

Klienditeenindus
Telefon: +372 6504504
E-post: klienditeenindus.ee@linde.com "

 
Tervitades,
Priit Peljo
Klubi Eesti Karavan liige nr 748
★★★ Mobile office on road ★★★
www.teeseeise.ee/et
Tel 53315713

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev