ÄA: testiks tehtud karbike

Kuidas võib vahel idee juhtme kokku ajada

04.10.2022 15:51
#1
Olen pikka aega otsinud WC-sse sobilikku "kastikest" aga siini õiges mõõdus ja mulle sobilik leidmata. Kohe kohe on pikem reis ees ja selline kastike on hädavajalik, siis mõtlesin, et mis seal ikka, prindime siis ajutise plastikust. Mõnda aega võttis tükkide tegemine aga lõpuks oli mudel valmis ja aeg trükkima hakata. Pkka ootamisele peale said tükid prinditud ja vaja hakata kokku asju lappama aga oh üllatust, põhja ja kolm külge saab ilusti kokku panna aga neljas kahjuks ei "mahu" mitte ühegi variandiga. Kuna ajaline limiit oli olematu, siis lihtsalt läksin kergema vastupanu teed ja väänasin jupid jõuga paika, üks kõrvake murdus ära ka aga see sai külge liimitud ning üks element mis puudu jäi, ei omagi üldiselt väga tähtsust. Milles siis kühvel, see kes on kunagi toolijalgu kokku liiminud, teab ise, et tükid tuleb kohakuti panna ja kõiki koos suruma hakata, vot siis sellel mudelil seda võimalust ei ole ja selleks et karpi kokku saad tuleb suurem osa tükke ringi teha. Juhtme keeras selline puzzle mul ikka päris korralikult kokku, vähemalt tulevikuks hea kogemus - proovi mõttes tükid ka kokku panna, see 3D programm neid ilusasti kokku oskab panna, ei tähenda, et praktikas ka selline variant toimida võiks. Igatahes on ajutine karbike olemas, eks kunagi õige saab ka :)

Välja printimiseks faile kaasa ei pane, kuna ei taha sossepa staatust külge saada. Võimalik, et kui reisi ära elab ja ennast õigustab, siis teen ka uue ja "õige" mudeli, mille siis avalikult ka välja jagan.

    

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: ÄA: testiks tehtud karbike

19.11.2022 15:10
#2
Kuna meie autole selline karp siiski ei sobi, siis kui keegi arvab, et talle võiks sobida, siis annaks headesse kätesse ära :P
Laius 33 cm
Sügavus 14 cm(punnidest punnideni)
Kõrgus eest 12 cm ja tagant 9 cm

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev