Haagissuvila küljed vajunud.Põranda toestus ristitaladega.

Haagissuvila küljed vajunud.Põranda toestus ristitaladega.

12.04.2023 16:27
#1
Sai eelmine aasta kevadel peale pikki otsnguid üks 1990 a isend soetatud Smalandsvagnen/Kabe 540. Sai kohe ka Haagisepere-sse kontrolli viidud kus asju kohe ka avastati. Täiesti "korras kontrollitud " info kuulutuse all oli muidugi pullikaka :D  Aga eks esimene vagun ja eks kooliraha tuleb ikka maksta ;)
Tõin täna haagise nende  talvekorterist ära ja sain kaasa ka info, et küljed natuke vajunud. Lati panime koos põrandale ja ca 2-3cm nagu oleks ka äärtest. Lahendus oleks kõik kuut tühjaks, akendest ülesse tõsta nii, et saaks põranda sirgeks ja seejärel juba ristitalad alla kruvida. Hetkel näha, et Rootsis juba kruvitud kaks lisa pikitala. Kuna hinnapakkumine ilmselt ei tule meeldivate killast teenust ostes, siis uuriksin igaks juhuks kas keegi sama teemaga kokku puutunud ja äkki ka ise sarnase töö ette võtnud? Garaaz tööriistu täis ja tahtmist ka nagu oleks aga eks igal tööl on ka oma põhitõed mis enne vaja selgeks teha. Seejärel juba saaks möelda kas tasuks ise teha või mitte .  Igasugune info teretulnud. Ka kohad mis selliste muredega tegelevad, sest eks võrdluseks võiks kõrvale veel pakkumisi/lahendusi võtta. 
 
Smalandsvagnen 540 1990a. Klubi liige nr:1554
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Priit Peljo

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Haagissuvila küljed vajunud.Põranda toestus ristitaladega.

12.04.2023 20:29
#2
Ise tasub alati teha, kui tead, mis teed. Üle 10 aasta tagasi sai ka ise tehtud, veepaak, boiler, välja tõmmatav duššivoolik,  põrandakliima õhutorudega, inverter, sobivad akud, markiis.
Nüüd eelistan teha lasta.
Kui ükskord oma suvila kätte saan, siis oskan täpsemalt kosta, palju see töö maksma läks. Seniks võid siit lugeda
matkaauto.com/kunena/6-haagissuvilad/10422-haagissuvila-kuelmiku-vahetus-ja-ahju-lisamine
 
Bussisõit kaitseb keskkonda

.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Priit Peljo

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev