kevadel reisile

kevadel reisile

25.12.2010 16:19
#1
Plaan minna kevadel matkaautoga reisile. Reisiseltskond 2 inimest M37, N35. Teised matkaauto omanikud oleksid teretulnud, seltsis segasem. Ärasõit Tartust ca 1. aprillil ja reisi aeg ca 1 kuu. Võib ka pikemalt, meil ajalisi piiranguid pole. Võimalikud lõppsihtkohad Portugal, Lõuna Hispaania. Oleme varem matkaautoga reisinud enamikes euroopa riikides. Kevad on super, ainukeseks puuduseks on küll see, et rannamõnusid ei saa eriliselt nautida. Loodus on fantastiline ja teisi turiste vähe. Matkaauto foorumlaste kokkutulekutel ei ole kahjuks käinud, oleme olnud samal alati reisil. NB! Ettepanekud ka teiste võimalike marsruutide osas on teretulnud.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Re:kevadel reisile

05.01.2011 13:25
#2
Hetkel küll reisipisik ei vaeva, kuid lihtsalt teatan, et oleme Marbella ümbruses matkaautoga 6X talvitanud, korra ka Portugalis. Kui sulle pakub huvi mingi konkreetne info, olen nõus heameelega vastama.
sohk

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Re:kevadel reisile

06.01.2011 22:59
#3
Tänud pakkumise eest,iga abi ja kogemus info osas on alati teretulnud. Oleme ise varemalt sõiduautoga kogu Hispaania lõunaosa läbi kamminud ja nüüd on plaan seda ka matkaautoga teha. Kui võimalik saada palun minu meiliaadressile oma kontakt siis saaksime lihtsamalt suhelda.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev