Tere. Kirjutan siis kämpingutest ja oma kogemustest.
Praha sinu viidatud Sokol Troja on üks paljudest Trojsk tänaval rivis olevatest hoovi kämpingutest. Ma konkreetselt seal ei ole olnud, aga paar hoovi tagasi Herzogi nimelises sai kunagi paar ööd veedetud. Midagi ilusat seal ei ole, ja linna pääs on kah päris pika jalutuskäigu kaugusel. Soovitaks pigem sisuliselt kesklinnas, saarel asuvat Praguecampi.
goo.gl/maps/nHieazqgmMc8HhCR9
Ilus kämping, sisuliselt kesklinnas, saarelt käib paat kesklinna CA poole tunni tagant, tavalise ühistranspordi piletiga. Selle saad kas apist osta või ka sularaha eest paadi pealt.
Mis loomaaeda puutub, siis sinna mine metrooga, Metroo on Prahas lihtne ja kiire viis liikuda.
Austria. Rekkaparklaid mina väldiks, Meelitab ligi pikanäpumehi, Müra! pidevalt tuleb ja läheb autosid, ja kindlasti on mõni summutamat mootoriga külmik, mis iga natukese aja tagant lõugama pistab. Kui tahad kiire öö ainult veeta, ja hommikul vara edasi kimada, siis vali kasvõi mõne väiksema küla Lidl või muu poe parkla. Ma nendes küll maganud. alati hea rahulik, ja hommikul saad sooja saiakese osta enne starti. Või kasuta Park4Night appi, kui tahad mõne viisakama laagri platsi leida. Austrias on omavalitsuste poolt tehtud palju tasuta või väga odavaid matkaauto platse, Stellplatze. Tihti tasuta või siis mõne eurose hinnaga. Mõnes on ka vee ja elektri teenused ja WC tühjendamise võimalus. Need on just kiireks peatumiseks mõeldud ja enamasti on kaa veedetud ööde piirang, 1-3ööd. Otsi neid, oled rohkem omasuguste seas
Veneetsia. Sinu viidatud parkla on kah ok, ehkki veits kallis.
Ma lihtsalt kirjutan kuidas mina käisin. Mina parkisin oma bussi
www.sangiulianovenice.com/en/
See on kämping just teisel pool laguuni veneetsiasse suunduva silla kõrval. Päevaseks parkimiseks, ja ainult Veneetsia külastuseks oli neil eri soodus hind, vist 10Euri. Samas on hea see, et kui päev Veneetsias pikale venib, võid kohe sinna samasele laagrisse jääda.
Sealt Veneetsiasse saab kas paadiga, mis käib päris tihedalt. Edasitagasi pilet oli 10 Euri. kui kämpsi letist küsid, siis seda nad just soovitavad, ju neil on ühine äri. Aga saab ka trammiga minna, mis on siis eriti odav, aga ise ma seda kasutanud ei ole. Hiljem kuulsin et ka selline võimalus on. Samas paadiga Veneetsiale lähenemine andis mõnusa fiilingu asjale ja väikese ülevaate ka ümbruskonnast.
Ilusat reisi!