,,Garaži" uks-luuk

,,Garaži" uks-luuk

06.11.2022 22:32
#1
Tere.
Kuna minu liikuri on tehas ilmselt loonud lemmiklooma huvilistele (kuidas muidu seletada asjaolu, et paremal pool on normaalses mõõdus garaaži uks , kuid vasakul pool mingi lemmikloomale ja sedagi väiksemale sobiv luuk 500x400 ) , siis plaanin tehase sihtotstarvet muuta ja paigaldada nii 600x1000 ukse. Siit ka küsimus, millised oleks need kohad , kust sellist ust (nn plastikust luuk ei sobi , vaja alu raami ja lengiga ) otsida. Mäletan, juskui kunagi keegi postitas siia rootsi lammutuste saite , kuid kuidagi ei suuda neid otsinguga leida. Kammisin ka tarvikuid müüvaid lehti , kuid mõõdud pigev väikesed ja tihti ei ole ka saadaval.  Ühesõnaga olen ummikseisus ja palun abi :)

Tänud ette!
Parimatega

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: ,,Garaži" uks-luuk

08.11.2022 09:55
#2
Tere!
Kõige korralikum lahendus oleks kui pöördud oma autoelamu maaletooja poole ja küsid samasugust garaažiust nagu paremal pool. See ei tule just väga odav olema aga tulemus kõige korrektsem.
Urmas

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: ,,Garaži" uks-luuk

08.11.2022 23:13
#3
Tänud Urmas kaasamõtlemast, kuid ka sellele parempoolsele on mul mõningaid etteheiteid (lingid, mida peab kahe käega samaaegselt avama ) ja sellised lahendused on elujõuliseks arvanud üks palju kiidetud Saksa tootjatest :) , nii et siit on võimalus asja hea õnne korral ka paremaks saada . Viimistluse saab mõlemal juhul hea. Eks viimase variandina uurin muidugi ka selle variandi kohta, õnneks ei pea oma masina tootja esindajat eelistama ( ise nad neid luuke nii ehk naa ei tooda).
Seega loodan jätkuvalt inimeste laialdastele teadmistele :)

Päikest.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev