Uued liikmed

Tervist!

Tervist!

30.03.2018 13:43
#1
Sattusin infot googeldades siia lehele ja võibolla on see siis kõige õigem koht info hankimiseks :) Kuna ise olen kaubikuga läbinud meeletuid kilomeetreid nii ca 90 000 aastas ja sõitnud läbi kõik lähiriigid Soome,Rootsi,Norra kuni kuni Austriani siis tekkis selline mõte, et võtaks mõne aja pärast väikese puhkuse. Loomulikult ajendatult meie kliimast ja teiste toredate inimeste inspireerivatest videodest tuli selline mõte, et kohandada mõni suurem kaubik, LT või Sprinter sobilikuks elamiseks meie 3 liikmelisele perele ja minna pikemaks perioodiks kusagile lõuna euroopa riikidesse seiklema ja võibolla ka elama mõneks ajaks. Youtube on üks hirmus hariv koht, ka palju blogisid on antud teemal ja eks igast ühest saab omale sobivad nipid välja valida .
Küll aga on jäänud paljude kaubikuga reisijate videodest kõlama ja veidi häirima mõte, et kaubik peaks olema just kui kaubik, et siis on kõige turvalisem? Millest selline mõte? Kas autoelamu sarnased masinad on siis kuidagimoodi rohkem ohustatud? Kas selline seiklemis viis on üldse turvaline perega Kreeka, Itaalia,Prantsusmaa,Hispaania? Millega peaks sellistel puhkudel arvestama?
Teine asi millele pole veel vastust leidnud on see, et kus kohast soetada omale vastavat sisustust. Mööbli paned veel isekokku aga pliidid, vee,dushi, wc, külmiku ja elektrilahendused! Et mis võiks olla see kõige mõistlikum, võibolla ka soodsam koht kus selliseid asju tellida? Ja samuti on teretulnud kõik võimalik informatsioon erinevate seadmete plussidest ja miinustest.
Kolmas küsimus puudutab liikuva kodu kütte ja jahutus süsteeme. Mis on selles vallas kõige mõistlikum lahendus?
Kuna rahakott ei ole puuga seljas siis on see kindlasti selline pikema ajalisem projekt aga jupi kaupa saab ehk asja lõpuks kokku :) Ja kuna ma liigun regulaarselt Leedu ja Soome vahet siis ehk on olemas lausa mõni haagisuvilate lammutus võimidagi sellist?
Tänan juba ette vastuste eest!

Parimat
Kaspar

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Tervist!

30.03.2018 18:14 - 30.03.2018 18:16
#2
Tere, Kaspar!

Tean vist kus kohast need 90Tkm, FI-LT tulevad :)
Väga tänuväärset teenust pakud. Tubli!

Mobiili kasutades raske toimetada aga soovitaks juba siinsed, analoogsed, teemad läbi vaadata.

Ja need kaks linki ka...
auto.geenius.ee/uudis/eesti-perekond-ehitas-kaubikust-matkaauto-ning-suundus-euroopasse-seiklema/

auto.geenius.ee/uudis/maanteeamet-enne-soiduki-umberehitamist-peab-selleks-luba-taotlema/

T.
Priit
★★★ Sent from mobile office on road ★★★
Tervitades,
Priit Peljo
Klubi Eesti Karavan liige nr 748
★★★ Mobile office on road ★★★
www.teeseeise.ee/et
Tel 53315713
Viimati muutis: 30.03.2018 18:16 Priit Peljo.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Tervist!

31.03.2018 20:29
#3
Ega ühe või ka kümne postitusega pole võimalik Su küsimustele ammendavat vastust anda. Mõistlik oleks mõne eduka ja kogenud iseehitajaga ühendust võtta (leiad kindlasti mõne ka siit foorumist) ning tema juures "õpipoisiks" olla.
Erinevatest võimalustest reisautode sisust saad ettekujutuse ka Reimo kataloogi sirvides. ( reimo.com). Õnne ja rõõmu unistuste realiseerimisel !
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Priit Peljo

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev