Uued liikmed

Tere taas!

Tere taas!

03.03.2015 11:21
#1
Tervitus koigile foorumlastele. Kunagi sai siin juba kirjutatud kulalisena, nuud otsustasin end ka kasutajaks registreerida. Vabandan kohe ette, et mul puuduvad tappidega tahed (kirjutades tahvelarvutiga). Olen Janika ning elan Itaalias. Moned aastad tagasi jagasin teiega oma reisimuljeid Prantsusmaa reisilt camperiga, mis oli renditud. Viimast korda sai renditud camperit 2013 aastal, siis otsustasime muuta suunda ning ostsime moodunud aastal hoopis haagissuvila ehk karavani. Senini pole otsust veel kahetsenud!:-)
Olen Itaalias ka karavaniklubi liige www.tuttocaravan.net ning leidsin taas tee siia foorumisse, kui Itaallased hakkasid arutama suveplaane, et votta ette reis karavaniga Eestisse. Olen uhel kokkutulekul kohtunud ka liikmetega, kes juba kainud Eestis karavaniga. Ise vist ei julgeks nii pikka soitu ette votta:-)

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Tere taas!

04.03.2015 02:15
#2
Nimi pompei / elad sell tänaval või linna lähedal ? /

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Tere taas!

05.03.2015 11:23
#3
Ei ei, minu elukohal pole midagi tegemist Pompei linnaga, elan hoopis Toskaana maakonnas. See Pompei nimi on mul kasutuses juba hulk aastaid tänu just minu arheoloogiahuvile :-) Ka 79 pole minu sünniaasta, vaid Pompei viimase katastroofi mälestamiseks :-)

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev