Uued liikmed

Adria Matrix

Adria Matrix

09.07.2022 14:19
#1
    Tere! Olen uus foorumi osaline ja tahan jagada muljeid meie uue kaaslase kohta.Niisiis saime sel aastal kasutusse uue matkasuvila Adria Matrix Plus 600 DT. Isendil oli läbisõitu 15 km. Matkaautoga reisimise kogemused olid küll pea olematud kuid võtsime siiski ette pikema reisi. Läbisime oma "majaga" teekonna Soome, Rootsi, Norra, Taani, Saksamaa, Poola, Leedu, Läti ja tagasi Eestisse. Masin sõitis ideaalselt. Antud autosuvilas on avarad sanitaarruumid (wc ja duss eraldi) ja suur eluruum, samuti suur külmik. Rõõmu teeb ruumikas garaaz. Pisuke ebamugavus on tõsiasi,et magamisase tuleb igakord alla lasta ja hiljem jälle üles tõsta kuid sellega harjub.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Ivar Kalev

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Adria Matrix

10.07.2022 23:32
#2
Just sellel põhjusel ostsin mina alkooviga masina, et ei peaks voodit keset tuba laskma. Saab vajadusel lapsed magama saata ja ise edasi istuda...
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Imre

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Adria Matrix

11.07.2022 01:24
#3
Samal põhjusel ei kavatse ka mina alkoovi välja vahetada.
See voodiga nikerdamine on muidugi tehtav aga mingi aja möödudes sai meil küll siiber.
Võib juhtuda, et järgmisel aastal sa juba enam nii leplik selle suhtes pole. Me saime ka algul hakkama.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Adria Matrix

11.07.2022 08:25
#4
   Ei vaidle vastu. Eelmine aasta sõitsime Adria Twin matkabussiga. Sellega sõites oli tagaosas kogu aeg magamisase ootevalmis. Matrix on seevastu väga avar. Kahekesi matkates oleks nagu kodu kaasas. Lisaks on võimalus hädapärast  külgdiivanitel öö mööda saata (endal ära proovitud).

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Adria Matrix

11.07.2022 20:38
#5
Tere,
Olen ka Matrix` iga väga rahul. Piisavalt suur ja naisega kahekesi seiklemiseks paras (lapsed juba suured). Keskmine voodi on rohkem nagu külaliste jaoks. 
Olin 11 aastat alkooviga ringi ajanud (Rimor 747TC)  ja kui uut hakkasin ostma siis nüüd võtsin meetri lühema ja 30cm madalama (Matrix 600SP) . Lihtsam liikuda,  ökonoomsem ja enda jaoks mugavam.

Ei vaidle vastu, kel väiksed lapsed siis alkoov oluliselt lihtsam. Lisaks, kui sai kahe perega sõidetud siis tagaotsas raputab rohkem, ning seal sõiduaeg magada keeruline, samas ees juhi kohal sai magatud küll. Täna sedasi enam ei teeks ning 1500+ km päevas läbisõitu ka ei planeeri.

Lõppeks alkoov vs pool-täis integreeritud vs van -> maitse asi. Kellele blond - kellele brünett.

 
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Imre, meelis, Vamm

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev