Kindlustusfirmadest küsiks

Kindlustusfirmadest küsiks

03.03.2017 20:52
#1
Möödunud aastal küsis Salva üle 10 aastase Suzuki aastase kindlustuse eest üle 65 raha kui eelmisel aastal oli 45-ga leppinud. Vihastasin ning leidsin hinnavõrdlusest leedukad. Sealt sain aasta 40-ga. Nüüd aasta läbi ja pakuti uuesti aastaks 30+sente.
Küsiks siis ,et kas kellelgi jama korral on kahjude hüvitamisel leedukatega arusaamatusi tekkinud.Muidu ju mida odavam seda rahakotile sõbralikum. Saab kokkuhoitule muu otstarbe leida. Kasvõi järsult tõusnud kütusehinna leevendamiseks.
Lõin hiljuti möödunud aasta kütusekulud kokku. Kulutatud bensiini ja diislit kokku üle tonni ja polnud kordagi liitrist üle 1€/L kohta läinud. Nüüd ei saa alla 1,20€/L kusagilt. Mine või Lätti varumisringile.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Kindlustusfirmadest küsiks

04.03.2017 17:43
#2
Kindlustusega on selline asi, et omal oli üks juhus mõni aasta tagasi kui Leedu auto sõitis autole otsa ja keegi ei tahtnud maksta. Maksma hakati kui viisin autovõtmed panka ( auto oli kasutusrendis )ja peale panga sekkumist asi hakkas liikuma. Krooni aja lõpus selline juhus, et sõitsin olude sunnil läbi elektri posti kogu kahju 284000 kr. Salva kindlustusega ei olnud mingit probleemi. Nende aastate jooksul on nii maja kui kõik autod Salvas kindlustatud ja pole mingit muret olnud. Mis puutub liikluskindlustusse siis vähemalt Salva korvab oma kliendi auto kahju kuni 10 000 €. ulatuses ja peale selle nõuab ise teiselt osapoolelt välja.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev