Kolm naist karavanis - poti tühjendamine
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Kolm naist karavanis - poti tühjendamine
21.02.2023 11:26 - 21.02.2023 11:27Ma ei tea miks video link ei tööta
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Telgivai
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Re: Kolm naist karavanis - poti tühjendamine
21.02.2023 11:54Vaatasin ka ise sama asja ja mõtlesin, et miks nad selle augu lahti tegid ? Hea võimalus hoogsamalt valades sealt asi välja valada.
Samas ilusti oli ju ka näha õhuklapi nupp mida oleks pidanud vajutama.
Ja see haisu küsimu mida alati kilgatakse. Ma pole märganud, et nad midagi sinna paaki paneks tableti koti või vedeliku näol.
Kas tõesti kasutavad naturaalselt ilma keemiata ?
- Arvo.A
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
21.02.2023 12:15Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Pikk
-
- Pole saidil
- Vana tegija
-
21.02.2023 12:36Klubi Eesti Karavan liige nr 742
- eavp
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
21.02.2023 14:23 - 21.02.2023 14:32Ma vaatasin nende Tangieri külastust, kuna olenme seal jalutanud. Ma ei tundnud, et nad oleksid üldse seal olnudki.
Eelpool nimetatud öö ja päeva võrdluseks sobib poiste Lõuna Koreas trippimine.
729
- Egert
-
- Pole saidil
- Noor foorumlane
-
21.02.2023 22:20Kasseti tühjendamine on arusaamatu show. Andke andeks aga ma tühjendan seda paljaste kätega, mõned korrad loksutades ja korgi lahti keeramise järel on vaja hoida vaid õhutusnupp all. Keemia sisse ja törts vett lisaks. Kogu protseduur max 3 minutit. Nendel naistel aga ca 30 minutine etteaste. Pealegi oma bussi kasutan kolmas aasta ning kasett sama puhas, kui poest ostes - nendel naistel aga justkui toimuks lehma seemendamise protsess ...
- meelis
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.02.2023 02:06Kujutan vaimusilmas ette, kuidas nad kaadri taga seda jampsi planeerivad ja läbi arutavad. See värk võib seal kohapeal päris fun olla.
Selline formaat lihtsalt müüb paremini ja klikke tuleb rohkem. Andke ikka verd ja tsirkust.
Mingi ontliku seltskonna tavareisi video ei tekitaks meie foorumis mingit võngetki.
- Arvo.A
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Ugri
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
22.02.2023 08:46
kuigi ma seda üldse ei oska siis enne kui ma suurejoonelist kontserti andma hakkan, prooviksin, kas midagi välja ka asjast tuleb.Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
22.02.2023 09:50 - 22.02.2023 09:52Kas nad pole mitte igal hooajal midagi ära lõhkunud?Arvo.A kirjutas: Ja eile näidatud osas oli planeeritud funiks bussi lõhkumine?
ja muidugi kui lähebki katki, siis sa ikka ju filmid tagant rahulikult, lased tulel lohiseda mööda maad veel pikalt, mitte ei peata ja ei ürita kahjusid vähendada.
Mis te arvate kui palju selle saate eest kanalilt kasseeritakse? Üks kindlustuse omavastutus on selle kõrval tühi koht.
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.02.2023 10:30Tegelikult võiks sellise kaebekirja teha klubi, kuna selline telefarss mõjub halvasti kogu valdkonnale. Ma tahaks näha neid teismelisi, kes peale saate vaatamist, potti tühjandada tahaks.Ugri kirjutas: Mingil hetkel tekkis soov kirjutada saate produtsentidele, kes peaks olema üks tüdrukutest Karola Madis, enne sellise asjaga tegelemist oleks võinud endale selgeks teha mingid põhitõed ja reeglid või konsulteerida asjatundjate inimestega selles vallas.
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.02.2023 10:59Need matemaatilsed valemid oma lennukõrguse arvutamiseks olid valitud väljaspoolt matemaatikat, Mina pane 1 punkti, ümbritsevale loodusele.
729
- boob
-
- Pole saidil
-
22.02.2023 14:49Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Remo22
-
- Pole saidil
-
- Arvo
-
- Pole saidil
- Administraator
-
22.02.2023 16:12Arvo, klubi liige nr. 691
Hymer BMCI 550
- Illar
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.02.2023 17:10Just. Selle juures peab lihtsalt kurbusega tõdema, et selline ongi meie meelelahutuse tase...
Klubi Eesti Karavan liige nr. 700
Illar Algma
EuraMobil 2004
Tel: 5072560
Tallinn, Kristiine.
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.02.2023 17:22Kahjuks nii see on. Olen aastaid venelaste meelelahtustööstuse vilju maitsnud, kuid peale sõda suhtkoht loobunud, nii et on aega ka Eesti meelelahutusega tutvunud, nii et pean mainima, et omaaegne "mendi matused" on oluliselt meelelahutuslikum, kui tänane rõvedus, mis tele ekraanil vastu vaatab. _boob_ aga kas me ei peaks eeldama, et seda meelelahtust teevad prohvid mitte diletandid? Järgmiseks naudime Ugri poolt väljakäidud viiulivirtuoose, kes viiuli ja poogna eile ostsid?Illar kirjutas: boob kirjutas: Ärge nüüd hulluks minge. Tegu on meelelahutusega.
Just. Selle juures peab lihtsalt kurbusega tõdema, et selline ongi meie meelelahutuse tase...
- olevtoom
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
22.02.2023 19:22 - 22.02.2023 19:24No see ajabki meie seltskonda närvi, et meie elulaadist vale ettekujutus antakse. Krt, meelelahutust annab ka nii teha, et mingigi infokilluke vaatajani jõuab. Isegi Top Gearis jõudis.boob kirjutas: .... See, et meie seltskond teab karavanidest kõike peensusteni, ei tähenda, et kõik teised ka teaks. Ma olen täitsa kindel, et anna peaaegu suvalisele esimest korda karavani
rentivale seltskonnale kaamera pihku ja saate samasuguse seriaali...
Aga, noh, nagu siin juba öeldud, praegune "meelelahutus" on orienteeritud vaatajaskonna sellele sihtgrupile, kellele mõtlemine füüsilist valu tekitab. Ja seetõttu karjutakse, itsitatakse oma "naljade" üle ja pläkutatakse terve saateaja, kuigi midagi öelda ei ole. Ma telekat ei vaata tahtlikult juba ammu, aga vahepeal jõuab see ikkagi minuni. Ja siis meenub mulle Nero Wolfe, kellele teleka käimapanek valmistaas suurt rõõmu. Sest ta sai selle jälle kinni panna.
(Vabandust ohvtopiku pärast, aga ma ei saanud kirjutamata jätta.)
- Ivar Kalev
-
- Pole saidil
- Moderaator
-
22.02.2023 19:36Mäletan hästi, kui ma üle 40 aasta tagasi koolipoisina Narva pioneeride palee laval Kullo orkestriliikmena tamburiini tagudes julmalt rütmist mööda lõin ning orkestrijuht tuli lavale ja sosistas mulle kõrva "palun lahku lavalt". Oleks ma osav pillimees olnud, poleks midagi meelde jäänud. Noh, nüüd võiks öelda kahjuks keegi ei filminud, oleks saanud pärast parastada.
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
22.02.2023 23:01No nende arvates oli nurk 60 kraadikaminahi kirjutas: Need matemaatilsed valemid oma lennukõrguse arvutamiseks olid valitud väljaspoolt matemaatikat, Mina pane 1 punkti, ümbritsevale loodusele.
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
23.02.2023 07:04 - 23.02.2023 15:10punkel kirjutas:No nende arvates oli nurk 60 kraadikaminahi kirjutas: Need matemaatilsed teoreemid oma lennukõrguse arvutamiseks olid valitud väljaspoolt matemaatikat, Mina pane 1 punkti, ümbritsevale loodusele.
Nii et ei midagi hullu, kuigi loogilisem oleks 30-35 kraadi nurk ja siis on see kõrgus 75-85m. Mõningal juhtumil võib see nurk muidugi suuremaks minna aga vaevalt see 60 olla võiks.
1:100
Kuigi loogilisem oleks seda vaadata kummuli lükatuna.
PS hulluks ei oska siin kuidagi minna, lihtsalt valede nootide järgi valjusti mängimine kraabib kuulmist ja nägemist. Kõigil nii hästi ei lähe, nagu orkestripoiss Ivaril.
729