Minu elukogemus ütleb, et kui Sul asja vaja pole, siis hinda ei paku. Viimati kui sellest näppe eemal ei suutnud pidada, ostsin osta.ee lehelt Skoda Superbi 2016a ja 140kW diisli.
Tänaseks päevaks olen aru saanud, et juba siis sain hea hinnaga, täna saaks müües veel tublisti rohkem.
Nii et hind on väga suhteline mõiste. Seepärast läheb mul oma üleliigsete asjade müük ilma kahjumita väga raskelt. Tihti tuleb ka samasugune või analoogne asi hiljem kallimalt asemele osta. Hiljuti sai autosse installitud enne pandeemiat ostetud WC pott. Ostetud ühe siinse suvilafirma sõbrapäeva miinus 15% pakkumise ajal. Raam välja võtmiseks lahendatud
2020 Aluminium Extrusion T-Slot
karkassiga ja ühendustega hiinast, mis ostetud enne brexitit ja enne EU käibeka reformi alla 22 eurostele pakkidele. .
Tegelikult tahtsin selleks Alas-Kuulist osta 3030 analoogseid asju . Aga läheb neil nii hästi, et enne 5 päeva laost asju kätte ei saa, sest enne tuleb vaadata, palju oma projektidest midagi järgi jääb ja tellimine on 3 nädalat.
Nii et mõnikord ei aita (vähemalt eestis) ei raha ega hind, kui asja juba eile vaja oli.
Nii et küll tuleb ka sellele inverterile ostja, kes hinda liiga kalliks ja juhtmeid kõlbmatuks ei tituleeri. Edu müümisel!
P.S. Jälle sattusin kirjutama"loba-loba" klaviatuuriga.