punkel kirjutas: ... kuid kui see 100Ah aku on tavaaku, siis DC ja solar laevad koos, siis pead vaatama, et “keema” ei lase. ...
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
kaminahi kirjutas: Anna oma arve number, ma kannan sulle viieka, aga ära enam ennast vaeva sulle üle jõu käivate teemadega, päriselt ka.
punkel kirjutas:
@Motamees 100Ah maks vool võiks olla 20A, kui tal mõlemad täiega laksavad, siis on 60A
punkel kirjutas: @Motamees 100Ah maks vool võiks olla 20A, kui tal mõlemad täiega laksavad, siis on 60A
punkel kirjutas: @Motamees 100Ah maks vool võiks olla 20A, kui tal mõlemad täiega laksavad, siis on 60A
kaminahi kirjutas: Kas ma palusin seda?
kaminahi kirjutas: Kuidas arvata sellisest lahendusest? Teoreetiliselt kõik vähemalt usutav.
kaminahi kirjutas: PS. Viiekaga oled sa kõvasti üle makstud.
Arvo.A kirjutas: Päris niimoodi need voolud ikka ei summeeru, et paned näiteks viis 10A laadijat ning akusse jõuab 50A.
Motamees kirjutas: Minu arust ei ole su loogika õige. Tavaaku kannatab lühikest aega väga suuri ampreid. Siis tõusevad voldid kõrgemaks ja regulaator tõmbab laadimisvoolu maha.
Arvo.A kirjutas: Seega sinu loogika järgi jõuab akusse 25+18= 43A?
Lisan ühe ilase kommentaari kaminahju entusiasmi jahutamiseks: See LiFePO4 aku annab välja ainult ca 1300W, nii et selle 2kW inverteri täisvõimsuse saavutamiseks pead ühe aku juurde lisama.kaminahi kirjutas:
Minu postituste lõpetuseks siin teemas pean midagi ka valmis ehitama. Tellimus on varutud ja tarnitud. Üllatas MPPT kogukus.
Ju siis on väärt tehnikaga täidetud
Ei pea aga võib, kui sul naine sinna triikraua järgi pistab, siis teeb sinu aku SOS ja kui tal automaattaastust peale ei ole, siis pead akule kas tarka laadijat või teist akut täkuna. Kui ühtegi varianti käepärast pole, siis istud pimedas. Kui BMS on üldse vigane, siis võib see kuut sul särinal maha ka põleda. Variant on muidugi mingi 80-90A kaitse panna, et sellist jama ei juhtuks aga eks me hiljem kuule, kuidas sul aretusega läinud on.kaminahi kirjutas: Miks inverter peab saavutama täisvõimsuse![]()
Jajah, otsustada võid sa tõesti, mida sa oma krempliga teed aga mida sa kiunud nagu tellikaga vasta pead saanud korstnapühkija? Arsti pabereid sul pole, nii et varsti hakkan tõesti sinu solvanguid kokku lugema ja pollarisse avalduse tegema, mis sa arvad, et foorum on mingi suvaline koht, kus valimatult solvata võib? Tahad foorumis kirjutada, siis arvesta sellega, et teistel kasutajatel on võimalus vastata ja kas see sulle meeldib või mitte ei anna sulle mingit õigust teisi kasutajaid solvata. Ja üleüldse pidid sa oma osalemise foorumis peatama, praeguse tegevuse põhiselt seda küll aru ei saa.kaminahi kirjutas: Mina otsustan ilma sinu seosetute targutusteta, millal, mida ja kuidas ma kasutan. Haige mees.
punkel kirjutas:Ei pea aga võib, kui sul naine sinna triikraua järgi pistab, siis teeb sinu aku SOS ja kui tal automaattaastust peale ei ole, siis pead akule kas tarka laadijat või teist akut täkuna. Kui ühtegi varianti käepärast pole, siis istud pimedas. Kui BMS on üldse vigane, siis võib see kuut sul särinal maha ka põleda. Variant on muidugi mingi 80-90A kaitse panna, et sellist jama ei juhtuks aga eks me hiljem kuule, kuidas sul aretusega läinud on.kaminahi kirjutas: Miks inverter peab saavutama täisvõimsuse![]()
nootsii kirjutas: DC/DC laadija on selle tootja kõige uuem lahendus. Vajalik kuna erinevatel akudel erinevad "laadmis kõverad" . Ducato 7 ( ja uuemad ma eeldan ) puhul töötab paremini koos D+ signaaliga vanematel peaks töötama probleemivabalt ka ilma.
Telgivai kirjutas: Lisaks on olemas ka D+ signaali simulaatorid