Katus hakkab lõpuks kokku saama. Lõplik lahendus tuli olemas olnud tehaselahenduse eeskujul. Kõige alla sissepoole läks 4mm vineer mille külge on liimitud sõrestik. Sõrestiku vahel siis soojustus. Sõrestikuks kasutasin 21x40mm sõrmjätkprussi. Tehases oli kasutatud vineerposte aga sellise paksusega mina neid ei leidnud. Kasutasin sõrmjätku kuna see on siis juppidest kokku liimitud ja peaks vähem kõveraks kiskuma.
Päris tükk tegemist on ikka puhastamisega. Nokkimist on ikka päris palju. Lisaks oli vahva vineeri üksi paika painutada. Aga paika ta sain ja katki ei läinud. Enne painutamist leotasin selle koha märjaks.
Täna peaks siis paika saama katusekate. Selleks leidsin plastiku mis on kahelt poolelt kaetud alumiiniumiga. Algse DIPOND toote asemel läheb käiku Hiina analoog mis oli õhem ja ka kergem. Painutamisel siis peab hinge kinni hoidma ning lootma et pealmine alu kiht katki ei rebeneks. Katusekatte liimin siis paika hermeetikliimiga. Katusele läheb uus korsten ja uus katuseluuk. Antennimasti kaotan ära.
Siis saab sisemist voodipõhja ehitama asuda. Peale seda natukene veel mööblit ka ka kokku ja võib sisu kaunistama asuda

Kahe nädala pärast peaksin asuma selle kuudiga Horvaatiasse teele. Oleks võinud ka katuse lahtiseks jätta siis oleks olnud oma isiklik katuseterass! Sealt oleks saanud nautida vägevaid vaateid, päiksepaistet, loojangut ja öist tähistaevast!
Mõned pildid ka.
Kui kuskil näete kruve siis need ei ole mõeldud kinnitamiseks vaid liimitavate pindade omavaheliseks fikseerimiseks. Kuidagi muudmoodi neid omavahel seal kokkutõmmata on raske.
Lisaks otsin teipi millega kahe katusekatte ühenduskoht üle kleepida. Parim mis ma netist leida suutsin on
EternaBond.
Seda aga müüakse suures rullis ja tahetakse palju raha. Mul oleks vaja ca 2,5 meetrit ja pealt valget. alu või foolium kattega on saada aga tahaks ikka valget. Oskab keegi midagi soovitada?